Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Elonroad tar sig till Paris

Elonroad logotyp och bild på väg i mörker.

LU Holdings portföljbolag Elonroad fortsätter att expandera och inleder ett samarbete för en elväg i Paris. Det är ett treårigt projekt med investeringar på mellan 60 och 80 MSEK.

Elonroad ingår partnerskap med ett konsortium som leds av VINCI Group. Tillsammans med projektpartners Cerema, Université Gustave Eiffel och VINCI Autoroutes är Elonroad redo att visa upp nästa generations mobilitet. Elektriska vägsystem (ERS) kommer att revolutionera elektrifieringen genom att möjliggöra oändlig räckvidd och samtidigt minska beroendet av större batterier.  

”Vi är förstås glada och stolta att man valt oss för det här projektet”, Karin Ebbinghaus, vd för Elonroad.  

Elonroad i Sydsvenskan:
https://www.sydsvenskan.se/2023-07-26/laddteknik-fran-lund-rullas-ut-pa-fransk-motorvag    

Om Elonroad  

Det elektriska vägsystemet för alla.  En heltäckande laddningslösning för alla elfordon - kommersiella eller privata, lätta eller tunga, självkörande eller ej, att använda under körning eller parkerade. Datatungt, mycket uppkopplat och helautomatiskt! Systemet kan användas för att bygga laddinfrastruktur som elvägar, laddstationer och möjlighetsladdare vid hållplatser och lastkajer. Elonroad tillhandahåller nästa nödvändiga steg för att elektrifiera framtidens transporter på ett hållbart sätt!  Elonroad grundades 2014 i Lund. https://www.elonroad.com/