Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Arthro Therapetics (Joint Academy)

Joint Academy

Arthro Therapeutics har utvecklat Joint Academy, en produkt för att kunna behandla artros via nätet. Joint Academy är den första nätbaserade behandlingen som både diagnostiserar samt behandlar den kroniska sjukdomen och fungerar som en vårdgivare i molnet.

Bakom satsningen står ledande svensk forskning från Lunds universitet och Sahlgrenska Akademin. Genom att analysera stora mängder data kan ett individanpassat program framställas via algoritmer som inkluderar fysisk aktivitet, utbildning, coaching av en personlig fysioterapeut. 

Joint Academys webbplats 

 

Läs mer

 

Arthro Therapeutics

Artrosbehandling på nätet.

 

Grundat av Leif Dahlberg och Jakob Dahlberg.

Portföljbolag sedan 2014.

 

Portföljansvarig LU Holding:

lars [dot] persson [at] innovation [dot] lu [dot] se (Lars Persson), telefon +46 70 575 99 75

LU Holdings portföljbolag Joint Academy, som har utvecklat en digital behandlingsmetod för artros, tar in 65 miljoner kr...