Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Brantu

Brantu logotyp och bild på telefon med tjänsten elprices.com

 

Brantu startades av ett par drivna studenter, och bolaget är i dag baserat i Kairo. Därifrån har de lanserat Elprices.com som är en kombination av prisjämförelsesida och marknadsplats riktat mot Mellanöstern. Kombinationen är helt unik i välden och gör det möjligt för mindre butiker som inte har en digital närvaro hittills att sälja sina produkter genom Elprices.com. Kunderna kan jämföra priser och beställa direkt tack vare den integrerade logistiklösningen.

Brantus webbplats

 

 

 

Läs mer

Kort om Brantu

Hjälper e-handlare och fysiska butiker i Mellanöstern att sälja bättre genom kombination av prisjämförelsesida och marknadsplats. 

Grundat av Mohamed Rizk och Fredrik Granström.

Portfölljbolag sedan 2017.

 

Portföljansvarig LU Holding:

rickard [dot] sjostrom [at] innovation [dot] lu [dot] se (Rickard Sjöström), telefon +46 76 842 03 95

LU Holding har ökat personalstyrkan för att kunna investera i flera studentprojekt i tidig fas. Under sommaren har två n...