Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Cecilia Jädert

I min roll som affärsutvecklare vid LU Innovation arbetar jag nära forskare för att tillsammans utveckla forskningsidéer med kommersiell potential. I denna process ingår att stötta projektens utveckling i olika patent-, avtals- och finansieringsfrågor samt att etablera samarbeten med läkemedelsindustrin och sjukvården. Jag arbetar med speciellt fokus mot forskning inom onkologi och immunologi.

Jag har en doktorsexamen från Karolinska Institutet inom immunologi och inflammation och fler års erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin. Jag har arbetat som medical advisor med fokus på biologiska läkemedel inom inflammatoriska sjukdomar både innan marknadsgodkännande och som vetenskaplig rådgivare vid marknadsföring.

Att utveckla nya idéer och öka samverkan mellan akademi, industrin och sjukvård är något jag brinner för - så att medicinsk forskning snabbare kan komma till nytta för patienter.

Cecilia Jädert, affärsutvecklare life science
E-post: cecilia [dot] jadert [at] innovation [dot] lu [dot] se

Affärsutvecklare

LU Innovation

+46 46 222 12 69

+46 70 698 57 00

13129

Scheeletorget 1, Lund

HS 34

LU Innovation
Besöksadress: The Spark, Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se