Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad med det senaste från Lund universitets innovationsverksamhet? Ett par gånger varje termin skickar vi vårt nyhetsbrev – tips, inspiration och senaste nytt från projekt och bolag kopplade till universitetet.

 

E-post:


 

 

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du till att LU Innovation behandlar dina personuppgifter i enlighet med Lunds universitets personuppgiftspolicy. Ändamålet med behandlingen är att kunna skicka LU Innovations nyhetsbrev. Personuppgifterna kommer endast att lagras tills du väljer att avsluta prenumerationen. För frågor och ytterligare information: info [at] innovation [dot] lu [dot] se