Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Voice Diagnostic

Voice Diagnostic

 

En människas röst är en viktig del av vår identitet och förmedlar långt mer än bara det vi faktiskt säger. Flera aktuella studier visar på lovande möjligheter att från egenskaper i en persons röst tidigt kunna upptäcka många olika sjukdomar, som t.ex. Parkinsons, Alzheimer, schizofreni, autism, astma, depression eller post-traumatisk stress.

Voice Diagnostic använder algoritmer och artificiell intellligens för att upptäcka förändringar i rösten, med målet att kunna diagnostisera olika former av hälsoproblem.

 

 

 

Kort om Voice Diagnostic

Röststyrt diagnosverktyg.

Grundat av Filip Elvander, Andreas Jakobsson, Johan Svärd, Henrik Widegren och Susanna Whitling.

 

Portföljbolag sedan 2019

Portföljansvarig LU Holding:

erik [dot] larsson [at] innovation [dot] lu [dot] se (Erik Larsson), telefon +46 76 771 88 66