Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CanaryBit

CanaryBit logotyp.

CanaryBit är grundat på mångårig forskning, från bland annat Institutionen för elektro- och informationsteknik vid Lunds tekniska högskola. De utvecklar en utvecklar en lösning som möjliggör för företag och offentliga aktörer att samarbeta kring data utan att avslöja känslig information.

Plattformen CanaryBit utvecklat kombinerar modern hårdvara med avancerad mjukvara och kryptografi, som görs tillgänglig genom en molnlösning. På så sätt skapas en säker miljö för företag och organisationer att utbyta digitala tjänster och data med varandra utan att lämna ut känsliga uppgifter.

CanaryBits webbplats

 

Läs mer om Canarybit

Med start våren 2022 kommer CanaryBit vara en del av projekt HARPOCRATES med syfte att utveckla nästa generationens inte...
LU Holding investerar i nystartade CanaryBit som utvecklar en lösning som möjliggör för företag och offentliga aktörer a...

Kort om CanaryBit

Utvecklar en lösning som möjliggör för företag och offentliga aktörer att samarbeta kring data utan att avslöja känslig information.

Grundat av Nicolae Paladi och Stefano Cucchiella.

Portföljbolag sedan 2021.

 

Portföljansvarig LU Holding:

erik [dot] larsson [at] innovation [dot] lu [dot] se (Erik Larsson), telefon +46 76 771 88 66