Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LU Holding stärker sitt team

Bild på Emma Renman

LU Holding välkomnar Emma Renman i rollen som marknadsansvarig.

Emma Renmans erfarenhet inom marknadsföring och varumärkesstrategi kommer att stärka LU Holdings stöd för portföljbolagen och förtydliga LU Holdings position på marknaden.  

Emma har framgångsrikt lett viktiga marknadsinitiativ och varumärkesutvecklingsprojekt i tidigare roller på LU Innovation och Elastisys, en snabbväxande spin-off från Umeå universitet. Hennes expertis sträcker sig över digital marknadsföring, sociala medier, varumärkesbyggande och mer, vilket gör henne perfekt för att driva våra marknadsföringsaktviteter framåt. 

"Jag är jätteglad över att vara en del av LU Holding och ser fram emot att bidra till tillväxten av våra portföljbolag” säger Emma.  "Vi är mycket glada över att välkomna Emma Renman som marknadsansvarig. Med hennes erfarenhet, kunskap och stora engagemang kommer LU Holdings varumärke att stärkas och vår position på marknaden tydliggöras," säger Christine Widstrand, VD för LU Holding.