Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bifrost Security säkrar 850 000 euro och förstärker teamet

En bild på ett digitalt moln med loggan Bilfrost Security brevid

Portföljbolaget bifrost security säkrar 850 000 euro. Teamet förstärks även med två seniora rådgivare; Anders Malmström och Kristian Hansson, som tidigare ledde Foreseeti, ett cybersäkerhetsföretag med rötter i Kungliga Tekniska högskolan som 2022 såldes till Google.

Finansieringen, en kombination av investeringskapital och lån, kommer från befintliga och nya investerare, vilket visar på fortsatt förtroende för bifrosts innovativa strategi för automatiserad runtime-säkerhet.
Rundan såg ett starkt deltagande från befintliga investerare, vilket bekräftade deras engagemang för bifrosts vision. Dessutom anslöt sig två nya investerare till investeringsgruppen, vilket ger perspektiv, nätverk och expertis till företaget.
 
"Denna finansieringsrunda är ett bevis på våra investerares förtroende för bifrosts potential. Vi är tacksamma för deras fortsatta stöd”, Konrad Eriksson, Teknikchef och medgrundare. 
 
"Denna finansieringsrunda markerar ett avgörande steg framåt för bifrost. Kapitaltillskottet kommer att göra det möjligt för oss att påskynda vårt kommersialiseringsarbete, nå nya
milstolpar i utvecklingen och stärka vår nuvarande IP-portfölj. Vi kommer att försöka attrahera
ytterligare topputvecklare för att hjälpa oss skala upp vår satsning”, Hannes Ullman, vd och medgrundare. 
 
"Vi är glada över att vara med och stödja bifrost på deras resa. Vi är också glada över att stödja serieentreprenörer som har vuxit företag från vår framgångsrika inkubator MINC tidigare. Det är ett bevis på de möjligheter som finns inom Skåne Tech-scenen.”, Ida Herbertsson, Fast Track Capital. 
 
Om Bifrost
Utvecklar en molnsäkerhet för containerbaserad programvara.
Bifrost grundades 2022 i Lund Sverige. bifrostsec.com