Vi söker affärsutvecklare

Vi letar efter dig som vill vara med och skapa en varaktig innovationsstruktur i universitets forskningsmiljöer! Är du duktig på att utveckla och driva affärer och har ett stort nätverk?

Anställda på LU Innovation

LU Innovation är Lunds universitets innovationsverksamhet. Uppgiften är att, genom framgångsrikt nyttiggörande av kunskap vid Lunds universitet, bidra till ökad tillväxt i Sverige. Vill du bli en av oss?

Vi söker just nu:

Ansök senast 11 september via länkarna. Lycka till!

2017-12-07
Få personlig rådgivning! ”Projekt för bättre hälsa 2017-2018” - En samutlysning av Swelife och MedTech4Health
2017-12-01
Kraftig överteckning av Acconeer inför listningen på Nasdaq First North