Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

"Byggstartup fyller på kassan och gasar internationellt"

Anders Boman, Sven Paulin och Daniel Krusenstråhle
Anders Boman, ny vd samt grundarna Sven Paulin och Daniel Krusenstråhle.

Det händer mycket i LU Holdings portföljbolag Fieldly, som utvecklat ett digitalt projekthanteringsverktyg för byggbranschen.

Fieldly har varit portföljbolag sedan 2014, och grundades av Sven Paulin och Daniel Krusenstråhle som såg ineffektiviteten och bristerna i projekthantering hos byggföretagen. Samma år vann de Sverigefinalen i Venture Cup och sedan dess har har Fieldly gått starkt framåt. Nu väntar en internationell expansion och DiDigital rapporterar om att Fieldly dubblar omsättningen, byter vd och tar in 17 miljoner i riskkapital.

Ny vd blir Anders Boman, som tidigare var styrelseordförande i Fieldly. Innan dess var Anders Boman portföljansvarig på LU Holding.

 

Läs artikeln i DiDigital