Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Stöd att få

Vi vill att kunskap från universitetet ska komma samhället till nytta och bidra till både arbetstillfällen och tillväxt.


LU Innovation hjälper forskare och studenter att omvandla forskningsresultat och idéer till nya produkter, tjänster eller metoder på marknaden.  Vi gör det bland annat genom att bidra med:

Våra tjänster är fritt tillgängliga för studenter och forskare vid samtliga fakulteter inom Lunds universitet och givetvis råder sekretess för de idéer vi får in.

Passar mitt projekt in?

Vi välkomnar projekt och idéer från alla discipliner. Nyttiggörande av forskning är såklart långt mer än enbart kommersiella produkter och att bilda bolag. Kanske har du en idé om en ny metod eller ett nytt arbetssätt? Med rådgivning, finansiering och vårt nätverk kan vi hjälpa olika typer av projekt framåt.

 

 

 

 

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna förbi dig och din institution för att berätta mer om hur du och dina kollegor kan få hjälp av oss för att utveckla era idéer.

Hör av dig direkt till våra affärsutvecklare eller använd vårt kontaktformulär så hör vi av oss!
 

LU Innovation
Besöksadress: Sölvegatan 16
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se