Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fieldly tar in 11 miljoner kronor

""

Fieldly, portföljbolag sedan 2014, tar in 11 miljoner kronor i en nyemission för att skala upp bolaget.

Fieldly grundades 2014 av Daniel Krusenstråhle och Sven Paulin, och har sedan dess växt stadigt. De utvecklar ett app- och webbaserat verktyg för projekthantering, som sparar tid och pengar för byggsektorn. 

Till Rapidus säger Sven Paulin att ambitionen är att dubbla nettoomsättningen varje år och så småningom även växa utanför Sveriges gränser.

– Vi är det snabbast växande projekthanteringssystemet för byggsektorn i Sverige och vill vara kapitaleffektiva och investera där pengarna gör mest nytta. Vi har en enorm marknad som är obearbetad i Sverige och därför är vår primära strategi att fortsätta slå oss in på den. När tiden är rätt kommer vi att stegvis att expandera ut i Europa.

 

Läs artikel i Rapidus (betaltjänst)

 

Fieldlys webbplats