Sök till Health2B

Health2B är ett 3-månaders acceleratorprogram för projekt och start-ups inom eHealth, mHealth och connected Health. Health2B erbjuder tillgång till spännande mentorer, sponsorpaket med tjänster både från lokala företag och internationella aktörer och aktivt stöd i processen. Ansök till Health2B innan 25 september.

Acceleratorprogrammet Health2B

Acceleratorprogrammet drivs av Lund Life Science Incubator och Healthy Habits och är en del av Business Incubation 2020, ett projekt med ambitionen att stötta entreprenörskap i södra Sverige genom ökad samverkan inom innovationssystemet och med etablerat näringsliv. Projektet finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Mer information om hur du ansöker hittar du på www.health2b.life

2017-09-22
Bioextrax presenterar sätt att omvandla fågelfjädrar till föda
2017-09-11