Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Thomas Gunnarsson

Jag arbetar som projektledare med ansvar för ett av insatsområdena i det strategiska innovationsprogrammet för Folksjukdomar som syftar till att stödja innovation inom life science. Programmet, som är nationellt, ska resultera i ett bättre nyttjande av kunskap och forskningsresultat som genereras i starka svenska forskningsmiljöer, samtidigt som det ska skapa förutsättningar för små bolag att växa. Min uppgift är att leda arbetet med att utforma effektiva fysiska och virtuella mötesplatser för trippel helix-samverkan, med fokus på innovation och unmet needs inom diabetesområdet.

Jag har en magisterexamen i molekylär cellbiologi från Lunds universitet och en doktorsexamen i farmakologi från Queen Mary University of London. Efter doktorandstudierna återvände jag till Lunds universitet för postdoc studier. Jag har även arbetat som projektledare och teamledare inom Discovery på dansk biotech-verksamhet. Min forskning har framförallt fokuserat på olika aspekter av typ 2 diabetes.

Publikationer

Thomas Gunnarsson
E-post: thomas [dot] gunnarsson [at] innovation [dot] lu [dot] se

Projektledare

LU Innovation

+46 46 222 17 69

+46 72 531 38 46

11

Verksamhetsutvecklare

Islet patophysiology

+46 40 39 11 55

+46 72 531 38 46

33