Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Thomas Gunnarsson

Jag arbetar som projektledare med ansvar för ett av insatsområdena i det strategiska innovationsprogrammet för Folksjukdomar som syftar till att stödja innovation inom life science. Programmet, som är nationellt, ska resultera i ett bättre nyttjande av kunskap och forskningsresultat som genereras i starka svenska forskningsmiljöer, samtidigt som det ska skapa förutsättningar för små bolag att växa. Min uppgift är att leda arbetet med att utforma effektiva fysiska och virtuella mötesplatser för trippel helix-samverkan, med fokus på innovation och unmet needs inom diabetesområdet.

Jag har en magisterexamen i molekylär cellbiologi från Lunds universitet och en doktorsexamen i farmakologi från Queen Mary University of London. Efter doktorandstudierna återvände jag till Lunds universitet för postdoc studier. Jag har även arbetat som projektledare och teamledare inom Discovery på dansk biotech-verksamhet. Min forskning har framförallt fokuserat på olika aspekter av typ 2 diabetes.

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Senaste
Alla

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Thomas Gunnarsson
E-post: thomas [dot] gunnarsson [at] innovation [dot] lu [dot] se

Projektledare

LU Innovation

+46 46 222 17 69

+46 72 531 38 46

34

Verksamhetsutvecklare

Diabetes - öpatofysiologi

+46 40 39 11 55

+46 72 531 38 46

33

LU Innovation
Besöksadress: The Spark, Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se