Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tips & inspiration

Lunds universitet är ett innovativt universitetet. Och det ska vi fortsätta att vara! Vi stöttar och inspirerar så att fler idéer och forskningsresultat kan få genomslag i samhället.

Aktuellt just nu

Varje år utser vi tillsammans med Sparbanken Skåne idéer som är så bra att de kan bli Framtidens innobvationer. Tävlingen för 2022 är igång!

Var med i Framtidens Innovationer

Vi anordnar återkommande Lunch Talks – korta, tematiska och digitala presentationer kring frågor vi ofta får och ämnen som kan kännas krångliga. 

LU Innovation Lunch Talks

Vi har utvecklat en modell för att redan i tidigt skede kunna stötta projekt och bolag inom hållbarhet – ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

LU Innovations Hållbarhetsmodell

 

Vi kommer till er

Vi anordnar presentationer och föreläsningar för att inspirera eller informera. Kontakta oss så anpassar vi något efter era behov!