Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tips & inspiration

Lunds universitet är ett innovativt universitetet. Och det ska vi fortsätta att vara! Vi stöttar och inspirerar så att fler idéer och forskningsresultat kan få genomslag i samhället.

Aktuellt just nu

Vi anordnar återkommande Lunch Talks – korta, tematiska och digitala presentationer kring frågor vi ofta får och ämnen som kan kännas krångliga. 

LU Innovation Lunch Talks

Vi har utvecklat en modell för att redan i tidigt skede kunna stötta projekt och bolag inom hållbarhet – ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

LU Innovations Hållbarhetsmodell

Varje år utser vi tillsammans med Sparbanken Skåne idéer som är så bra att de kan bli Framtidens innobvationer. Tävlingen för 2022 är igång!

Var med i Framtidens Innovationer

 

Vi kommer till er

Vi anordnar presentationer och föreläsningar för att inspirera eller informera. Kontakta oss så anpassar vi något efter era behov!