Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Simon Jegou

Som affärsutvecklare på LU Innovation arbetar jag i nära samarbete med forskare för att tillsammans identifiera och utveckla translationella projekt med stor kommersiell potential. Jag arbetar med speciell inriktning mot områdena CNS (forskningskonstellation MultiPark/StemCell) och medicinteknik.

Jag är disputerad från LTH inom materialkemi och har mer än 10-års internationell erfarenhet inom medtech-industrin där jag haft ledande befattningar inom både FoU och affärsutveckling. Jag har en särskilt djup erfarenhet av den dentala industrin då jag under 6 år ledde FoU-projekt hos Nobel Biocare i nära samarbete med akademi, industri, och sjukvård. Jag drivs av att jobba i tvärfunktionella miljöer för att ta fram nya innovativa produkter och tekniska lösningar som kan generera ett kommersiellt mervärde och samtidigt gagna kunder och patienter.

 

Simon Jegou, Affärsutvecklare Life Science
E-post: simon [dot] jegou [at] innovation [dot] lu [dot] se

Affärsutvecklare

LU Innovation

+46 46 222 30 92

+46 70 387 54 28

O306B

Sölvegatan 16, Lund

11

LU Innovation
Besöksadress: Sölvegatan 16
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se