Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Maryam Olsson

Som affärsutvecklare på LU Innovation ansvarar jag för utvärdering av nya affärsmöjligheter. Jag förbereder affärsmodeller och ansöker om ekonomiskt stöd för mogna projekt. Jag hjälper till att anpassa projekt för den relevanta marknaden och tar fram licensavtal, kunskapstjänster och olika former av satsningar. Jag arbetar främst inom områdena nanoteknik, intelligenta material, bioteknik-och diagnostikmetoder, förnybar energi och vatten.

Jag har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik, en filosofie doktor i materialvetenskap och en MBA i International Management. Jag har arbetat på Fraunhofer Institut och på ABB Schweiz AG, Oerlikon AG och Umicore AG i Schweiz och Liechtenstein med inriktning halvledarkomponenter, Optoelectrics och förnybar energi. Min roll som New Business Development Manager handlade om att uppsöka, utvärdera och föreslå nya företag och teknologier för förvärv.

 

 

 

 

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Senaste
Alla

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Publikationer

Hämtat ur Lunds universitets publikationsdatabas

Maryam Olsson
E-post: maryam [dot] olsson [at] innovation [dot] lu [dot] se

Affärsutvecklare

LU Innovation

+46 46 222 12 89

+46 73 042 78 82

34

LU Innovation
Besöksadress: The Spark, Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se