Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

BIBBInstruments

BiBB instruments, bild och logotyp

 

Lundaforskaren Charles Walther bildade bolaget som bygger på ett nytt instrument för cancerdiagnostik - EndoDrill®. Instrumentet kan i läkarens hand ge både snabbare och enklare undersökning samtidigt som det ger diagnosresultat som inte är möjliga med dagens instrument. Charles Walther och hans uppfinning har blivit prisade vid flera tillfällen, bland annat har han vunnit TV4:s tävling Uppfinnarna och blivit utsedd till Årets Superstartup 2016

B!BBInstruments webbplats

 

Läs mer

Kort om BibbInstruments

Utvecklar en serie unika biopsi-instrument för tidigare cancerdiagnostik, baserade på den patenterade EndoDrill®-teknologin.

Grundat av Dr Charles Walther, cancerforskare och överläkare Lunds universitets sjukhus.

Portföljbolag sedan 2013.

 

Portföljansvarig LU Holding:

christine [dot] widstrand [at] innovation [dot] lu [dot] se (Christine Widstrand), telefon +46 70 928 63 78

BiBBInstruments gör riktad nyemission om 20 MSEK lo4873la lör, 06/29/2019 - 14:00 ...
LU Holding-bolaget BiBB Instruments klättrar på börsen rekt-orh tis, 10/31/2017 - 13:11 ...
LU Holding-bolaget BiBBInstruments erhåller CE-märkning rekt-orh tors, 09/07/2017 - 11:09 ...