Bli en del av ett startupbolag

Att ha rätt team bakom ett startup-bolag kan ha en avgörande betydelse. Vi jobbar aktivt med att hitta rätt kompetens för våra portföljbolag. Är du intresserad av att vara med och bygga ett bolag från start? Vår portfölj är stor, så oavsett om du är entreprenör eller intresserad av att investera, ta en aktiv styrelse- eller mentorsroll är du välkommen att höra av dig till oss.

Just nu söker vi

LU Holding

LU Holding är den investerande delen av innovationsverksamheten vid Lunds universitet och en del av LU Innovation.

LU Holding och LU Innovation jobbar sida vid sida, med ett gemensamt uppdrag och en gemensam ledning.

Vill du veta mer?
Kontakta christine [dot] widstrand [at] innovation [dot] lu [dot] se (Christine Widstrand), vice VD LU Holding och Portföljansvarig.