Innovationsafton Lunds universitet

Ljusreflektioner
Event
Den 20 mars hyllar vi innovationskraften vid universitetet. LU Innovation, tillsammans med rektor Torbjörn von Schantz, vicerektor Bo Ahrén och universitetets styrelseordförande Jonas Hafström, bjuder in till Lunds universitets Innovationsafton den 20 mars 2019, då vi också delar ut Lunds universitets och Sparbanken Skånes Pris för Framtidens Innovationer.

Den konstgjorda njuren, ultraljudstekniken och Bluetooth är alla exempel på uppfinningar som är sprungna ur Lunds universitet och som öppnat nya dörrar för miljoner människor världen över. Genom att omsätta kunskap till nya och bättre lösningar för omvärldens behov kan vi hitta lösningar på framtidens utmaningar. Nyttiggörande av forskning ökar också konkurrenskraften, gynnar samhällstillväxten och bidrar till fler arbetstillfällen.

Den 20 mars hyllar vi innovationskraften vid universitetet. Det är kostnadsfritt att delta men antalet platser är begränsat. Se hela programmet och anmäl dig här!

Tid:
2019-03-20 16:00