Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LU Holding står starkt

Lu holding teamet

2022 var LU Holdings bästa år - hittills. Aktier såldes för 29 miljoner kronor! Framgångarna presenteras i en ny folder.

- LU Holding är starkare än någonsin, berättar Christine Widmark, vd för LU Holding. 2022 sålde vi aktier för 29 miljoner kronor, vilket gör detta till vårt mest exceptionella år hittills. Under de senaste två åren har sju av våra portföljbolag varit med på Ny Tekniks årliga topp 33-lista över Sveriges 33 bästa unga techbolag. Detta bevisar att vi arbetar med och hjälper till att lansera rätt sorts innovationer. Ett av våra företag finns också med på Norrskens Impact 100-lista över världens mest lovande företag inom hållbarhetsområdet.

Under året har LU Holding gjort ett trettiotal exits:

- Det gör att vi kan bygga upp våra fonder under åren. Det betyder att vi nu är redo att investera och bygga upp ännu fler spännande teknik- och life science-företag.

Ny folder

Mer om LU Holdings spännande verksamhet kan du läsa om i den nya foldern Highlights.

Highlights 2022