Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LU Holding på plats på nordiskt investmentforum

Den andra upplagan av LSX Nordic Congress i Stockholm går i dagarna av stapeln hos Nasdaq i Stockholm. LU Holding finns, tillsammans med ett antal av portföljbolagen inom life science, på plats för att nätverka och pitcha.

Över 300 personer från den Nordiska life science-scenen väntas komma, för att nätverka och knyta samman beslutsfattare, investerare och bolag inom pharma och MedTech.

Från LU Holdings portfölj syns Asgard Therapeutics, Apoglyx, MedBeat, Medvasc, SAGA Diagnostics och Umansense. Också tunga investerarnamn deltar på kongressen, bland dem Industrifonden, Norrsken, danska Sunstone och Hadean Ventures, som nyligen gick in i SAGA Diagnostics.

– Vi ser fram emot att representera LU Holding och våra portföljbolag, säger vice vd och portföljansvarig Christine Widstrand som finns på plats tillsammans med portföljansvarig David Kullander.

 

Läs mer om LSX Nordic Congress här