Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lediga tjänster på innovationsverksamheten

LU Innovations medarbetare i möte. Foto.

LU Innovation är en del av Lunds universitets centrala innovationsverksamhet. Vår uppgift är att se till att kunskap och forskningsresultat från hela universitetet kommer samhället till nytta. Nu söker vi fyra nya kollegor.

Vi verkar för en innovativ kultur, inspirera till entreprenörskap och etablera samarbeten med externa parter. Men framför allt hjälper vi studenter och forskare vid universitetet att omvandla idéer och forskningsresultat till nya hållbara produkter, tjänster eller metoder. Vill du vara med?

Vi söker dig som har hög social kompetens, är flexibel och lätt kan anpassa dig till olika miljöer och kulturer. Du behöver också ha analytisk förmåga samt vara lyhörd och initiativtagande.

Läs mer om tjänsterna och deras inriktningar: