Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Är du vår nya koordinator?

Mattias Esbjörnsson i möte. Foto Johan Persson.
Vår Mattias är redo för nya äventyr. Är du vår nästa koordinator?

Vi söker en koordinator – en central roll i att säkerställa att vi har en välfungerande struktur för att kunna stötta innovationsprojekten i deras väg framåt. Ditt arbete sker i nära samarbete med avdelningens innovationsutvecklare.

LU Innovations uppdrag är att stödja forskare och studenter vid Lunds universitet till kommersiellt och socioekonomiskt nyttiggörande av kunskap och forskning, och därmed bidra till en hållbar tillväxt och samhällsnytta. Mer specifikt innebär det att vi hjälper forskare och studenter att identifiera potential och möjligheter i forskningsresultat och idéer, coachar projekt framåt och hjälper dem att till exempel identifiera kunder och samarbetspartners, att bygga team och att finansiera innovationsprojekt.

Du blir en viktig medspelare i LU Innovation som driver innovationsarbetet vid Lunds universitet.

Det här kommer du att göra

Som Koordinator kommer du att ha en central roll i att säkerställa att vi har en välfungerande struktur för att kunna stötta innovationsprojekten i deras väg framåt. Ditt arbete sker i nära samarbete med avdelningens innovationsutvecklare.

Du kommer att vara ansvarig för våra finansieringsstöd, och att vi genom dessa på ett effektivt sätt nyttjar de resurser som står till projektens förfogande. Du sköter administration av ansökningar, beslut, diarieföring och utbetalningar. Du ansvarar också för uppföljning och återrapportering av projekt, samt att löpande hålla i olika typer av bedömningsmöten.

Du kommer också att äga och driva utvecklingen av processtöd i vårt projekthanteringssystem (Salesforce) samt driva och koordinera såväl interna som externa projekt och initiativ.

Utöver detta kommer du att ansvara för sammanställning av data för Innovationskontor Syd (som innefattar Blekinge Tekniska Högskola och Högskolan i Kristianstad) samt data från de inkubatorer vi samarbetar med

Du kommer att ha arbetsplats på LU Innovation, som har kontor vid Medicon Village i Lund.

Det här behöver du kunna

Du har examen inom relevant område, lägst på magisternivå.

Du har erfarenhet av att utveckla och leda processer, att bearbeta och hantera stora informationsflöden samt av att koordinera och driva projekt.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav.

Erfarenhet av att arbeta i, eller med, statlig myndighet är meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för innovation, entreprenörskap och start-ups.

Det här tror vi är dina egenskaper

Rollen som koordinator är en nyckelfunktion och kräver att du har ett strukturerat arbetssätt.

Du behöver ha en hög social kompetens och lätt kunna anpassa dig till olika miljöer och kulturer. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en teamorienterad människa och har en god förmåga att få människor att jobba tillsammans. Vi tror också att du är flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad.

 

Sök tjänsten via Lunds universitets rekryteringssystem, senast 30 mars.