Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi söker Junior affärsutvecklare

Som junior affärsutvecklare hos oss kommer du under två år att få arbeta med idé- och affärsutvecklingsstöd till forskare och studenter på Lunds universitet.

Tjänsten innebär mycket operativt arbete där du med seniora medarbetare blir involverad i allt från tidiga projekt till att arbeta med de bolagen där Lunds universitet har ett delägande via sitt holdingbolag, LU Holding AB. Det är arbetsuppgifter såsom marknadsundersökningar, kundkontakt, utveckling av affärsplaner m.m. Du kommer även att få arbeta med en del administrativa uppgifter får vår interna organisation såsom uppföljning och statistik.

Vi har kontinuerligt 2-3 juniora affärsutvecklare rullande i organisationen, vilka kommer bli dina närmsta kollegor. Vi söker dig som är nyutexaminerad M Sc inom relevant område. Gärna en teknisk eller naturvetenskaplig examen som kombinerats med studier i företagsekonomi och/eller entreprenörskap. 

Läs mer och ansök här