Vi söker affärsutvecklare

Vi letar efter dig som vill vara med och skapa en varaktig innovationsstruktur i universitets forskningsmiljöer! Är du duktig på att utveckla och driva affärer och har ett stort nätverk?
Anställda på LU Innovation

LU Innovation är Lunds universitets innovationsverksamhet. Uppgiften är att, genom framgångsrikt nyttiggörande av kunskap vid Lunds universitet, bidra till ökad tillväxt i Sverige. Vill du bli en av oss?

Vi söker just nu:

Ansök senast 30 april via länken. Lycka till!

2018-01-30
LU Holding-bolaget Elonroad öppnar upp för kommersiella applikationsområden
2018-01-29
Lessons in hearding cats: Business Development basics for early Life Science companies
2018-01-25
Kommande utlysningar inom hälsa i EU:s ramprogram Horisont 2020 – våga satsa!
2018-01-15
Climate-KIC öppet för ansökningar till Startup Accelerator