Kraftig överteckning av Acconeer inför listningen på Nasdaq First North

Nyemissionen i LU Holding-bolaget Acconeer har övertecknats kraftigt inför listningen på Nasdaq First North, rapporterar Dagens Industri. Acconeer tillförs 150 miljoner kronor före emissionskostnader. Överteckningsemissionen, riktad till ett fåtal institutionella investerare, tillför ytterligare 30 miljoner kronor.
Lars Lindell VD Acconeer

Första dag för handel med Acconeers aktie är planerad till den 11 december 2017. Emissionskursen var 25 kronor per aktie.

Acconeer utvecklar en radarsensor som kan integreras i produkter på högvolymmarknaden för batteridrivna mobila konsumentprodukter. I dagsläget  utvärderas tekniken hos ett 30-tal presumtiva kunder, innefattande stora globala företag och mindre innovationsföretag. De presumtiva kunderna undersöker användningsområden och återkopplar kring produktens prestanda i deras egna applikationer.

Du kan läsa mer om nyheten här:

Dagens Industri:

På bilden: Lars Lindell, vd, Acconeer

Foto: Fabian Kruuse

2018-01-15
Climate-KIC öppet för ansökningar till Startup Accelerator
2017-12-20
Lyckad emission i Gedea Biotech
2017-12-15
Stort intresse för innovationspris
2017-12-07
Få personlig rådgivning! ”Projekt för bättre hälsa 2017-2018” - En samutlysning av Swelife och MedTech4Health