Innovativa idéer från Lunds universitet nominerade till entreprenörstävling

Tolv regionala bidrag gör upp i entreprenörstävlingen Venture Cup, och bland dem hittar vi flera bekanta ansikten från Lunds universitet.

Gedea Biotech och Vevios har både redan tidigare i år blivit prisbelönade då de fick ta emot i Lunds universitets och Sparbanksstiftelsen Finns pris för framtidens innovationer i forskar- respektive studentkategorin. Även Vultus och Suntribe är projekt vi känner igen med drivna studenter bakom.

Läs hela artikeln på 8till5.se

Läs mer om de nominerade bidragen på Venture Cups webbplats

2017-12-07
Få personlig rådgivning! ”Projekt för bättre hälsa 2017-2018” - En samutlysning av Swelife och MedTech4Health