Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Förlängd deadline för ansökningar till Exploratory PreSeed-programmet

Programmet, som tidigare enbart varit tillgängligt för LifeScience-projekt, utökas nu till att även omfatta teknikprojekt. Stödet erbjuder finansiering med upp till 300 000 kronor per projekt. Deadline för ansökningar har förlängts till 9 september 2018.

Utlysningen öppnades den 12 juni 2018 och deadline är nionde september 2018. Programmet innebär en fantastisk möjlighet för alla forskare som behöver finansiering för att utföra experiment som kan leda till kommersialisering. Finansieringen är tänkt att överbrygga steget mellan basforskning och innovation.

Huvudansökande måste vara forskare eller doktorand anställd vid Lunds universitet. Dessutom ska sökanden ha utfört eller varit aktiv i det forskningsprojekt som ansökan bygger på. Vi uppmuntrar särskilt unga sökanden.

Viktiga datum:
Deadline för ansökningar: 9/9, 2018
Formellt beslut om beviljade projekt: 15/11, 2018
Kick-off för alla beviljade projekt: Slutet av november, 2018

Ytterligare information

Kontakta gärna våra affärsutvecklare så hjälper de er att utveckla era projekt.