Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Få personlig rådgivning! ”Projekt för bättre hälsa 2017-2018” - En samutlysning av Swelife och MedTech4Health

Möt Simon Jegou, affärsutvecklare-Life Science på LU Innovation och regional koordinator för Swelifes utlysningar. För dig som tänker söka medel i Swelifes utlysning och missade infomötet den 29/11 har du här möjlighet att ställa frågor till Simon och hans kolleger om utlysningen och ditt projekt/ansökan.

Vänligen anmäl dig enligt nedan och förbered gärna en sammanfattning av ditt projekt och de tänkta samarbetspartnerna så att vårt möte blir så effektivt som möjligt.

För mer info om utlysningen och konkreta råd för en bra ansökan besök Swelifes hemsida och Vinnovas portal:

http://swelife.se/2017/11/23/affarsutvecklarens-7-rad-till-dig-som-ska-soka-utlysningspengar/

https://www.vinnova.se/e/swelife-och-medtech4health-projekt-for-battre-halsa/forbattrad-prevention-diagnos-och-behandling--swelife-och-medtech4health/


Anmälan: Anmäl dig senast den 11 december genom att skicka ett mail till simon [dot] jegou [at] innovation [dot] lu [dot] se (simon[dot]jegou[at]innovation[dot]lu[dot]se). Märk mailet med ”Projekt för bättre hälsa 2017-2018” och skicka även med en sammanfattning av ditt projekt.