Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansökan till Leapfrogs öppen

Leapfrogs ger studenter finansiellt stöd att testa och utveckla sina affärsidéer.

 

Är du student med en affärsidé? Ta chansen att jobba heltid med den under tre månader i sommar! Leapfrogsstödet ges som ett stipendium på totalt 27 000 SEK fördelat över tre månader, juni-augusti. Utöver det finansiella stödet så erbjuder vi dig även affärsutveckling, workshops i bl.a. säljpitchning och du får tillgång till ett värdefullt nätverk. 

Tanken bakom Leapfrogs är att ge dig möjligheten att testa din idé. Det är helt okej att komma fram till att idén inte fungerar och inte är värd att jobba vidare med, för det ger ju dig istället möjligheten att fokusera på en annan idé som kanske blir den som lyckas

Leapfrogs är ett initiativ från LU Innovation och vi finns till för studenter vid Lunds universitet, Malmö högskola, Högskolan Kristianstad samt Blekinge Tekniska Högskola.

Ansökningsperiod för 2017 är 1 februari - 19 mars.

 

Läs mer och ansök på Leapfrogs webbplats.