Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Annie Chandy

Jag arbetar som affärsutvecklare på Lunds Universitets Diabetescenter, där jag i nära samarbete med forskarna och i samarbete med LU Innovation, identifierar, utvärderar och utvecklar projekt med en kommersiell potential.

Mitt ansvar är att utveckla utvärderingsprocessen, hantera projekt och relationer och skapa en portfölj av IP-projekt. Jag arbetar också för att etablera och upprätthålla samarbeten med läkemedelsindustrin. 
 
Jag har en doktorsexamen i immunologi från Göteborgs universitet. Innan jag började på LU Innovation arbetade jag som forskare inom vaccinutveckling. Vid Statens Serum Institut i Köpenhamn fokuserade jag på att belysa immunmedierat skydd mot genital klamydiainfektion. På Göteborgs universitet, där jag arbetade som post-doc, var jag involverad i olika immunologirelaterade projekt som exempelvis tolerans och regulatoriska T-celler, reumatologi, cancervaccination och allergi.

Annie Chandy
E-post: annie [dot] chandy [at] innovation [dot] lu [dot] se

Affärsutvecklare

LU Innovation

+46 40 39 11 55

+46 70 246 97 97

34

Verksamhetsutvecklare

Diabetes - öpatofysiologi

+46 40 39 11 55

+46 70 246 97 97

33

LU Innovation
Besöksadress: The Spark, Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund

info [at] innovation [dot] lu [dot] se