Venture Café

Övrigt
Mötesplatsen där drivna studenter skapar nya kontakter ☀︎ Där nya idéer föds, team bildas och erfarenheter delas ♡

Har du en idé och letar efter personer med kompetenser som kan komplettera ditt team? Önskar du att du hade en idé, men har inte kommit på den än? Eller vill du bara fika med inspirerande människor?

Kom till Venture Café! Det här är platsen för att möta personer med idéer som letar efter DINA kompetenser och för människor med idéer som behöver någon att dela den med. Kanske är det här starten på din framtida karriär? Kom och häng, ät något från fikabuffén (vi bjuder), bli inspirerad och nätverka!

——————–

16.00 Fikabuffén serveras. Men oroa dig inte, du kan alltid ta mer under resten av kvällen.

——————–

16.15 Inspirationsföreläsning – mer info kommer!

——————-
16.30 Mingel

Efter presentationen finns det massor med tid att träffa andra drivna studenter, start-ups från regionen och organisationer som är här för att hjälpa dig!

Venture Café är ett samarbete mellan VentureLabSten K. Johnson Centre for EntrepreneurshipMalmö StartupsVenture Cup och Ideon Innovation. Syftet med eventen är att skapa en mötesplats för drivna studenter med olika intressen och med skilda kunskapsområden.

Tid:
2017-04-25 16:00 till 18:00