Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi söker Trainee/Junior affärsutvecklare

Vi letar efter dig som är nyutexaminerad, initiativrik och med intresse för entreprenörskap!

Som affärsutvecklartrainee på LU Innovation får du arbeta med de senaste forskaridéerna och drivna studentbolag från Lunds Universitet. Mixen att både få träffa drivna studentbolag och tekniskt avancerade forskarbolag gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. Tjänsten innebär att du blir en del av ett traineeteam som tillsammans hjälper de seniora affärsutvecklarna att utvärdera och kommersialisera olika idéer och patent med ursprung i Lunds universitet.

Utöver diverse utbildningar inom affärsutveckling finns det möjlighet att skräddarsy din tjänst med utbildningar inom andra områden som lockar dig, exempelvis styrelseutbildningar genom Styrelseakademin och projektledarutbildning genom PMI. Tjänsten är således väldigt flexibel och kan formas efter dina intressen, vilket ger dig en bra grund för framtida jobb.

LU Innovation har idag cirka 25 medarbetare och arbetar nära LU Holding, Lunds universitets holdingbolag, som i dagsläget har en portfölj med 54 bolag.

Läs mer om tjänsten och ansök senast den 10e maj via länken nedan. Lycka till!