Årets vinnare i Klinnovation

Varje år delar LU Innovation ut 10 000 kronor till bästa studentprojekt i kursen Klinnovation, som motsvarar kandidatarbete för programmet i Biomedical Engineering på LTH.

Vinnarna av bästa studentprojekt Klinnovation 2017

Nära 30 BME-studenter visade upp enastående vetenskapliga och innovativa projekt, presentationer och opponeringar. Juryn som fick den mycket svåra uppgiften att bestämma vilka som vann priset 2017 bestod av Thomas Rundqvist, Sven Olsson och Alexander Jöndell från LU Innovation, samt Hanna Isaksson, kursansvarig.

Till vinnare 2017 utsågs Anna Wikström och Emma Andersson med projektet Kamerahållare för bildåtergivning av kirurgens synfält. Anna och Emma har arbetat under handledning av Charlotta Johnsson på Reglerteknik och Kiet Tran på Barnhjärtkirurgen på Lunds universitet.

Läs mer på kurshemsidan.

2017-07-07
Sol Voltaics stänger rekordstor finansieringsrunda
2017-06-15